Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Meshira ndaj kafsheve

  Share
  avatar
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Meshira ndaj kafsheve

  Post by milan4ever on Fri Mar 27, 2009 2:34 am

  Meshira ndaj kafsheve

  All-llahu xh.sh.e ka pershkruar te Derguarin e Tij dhe ata qe ishin me te me fjalen e Tij te larte:

  "Muhammedi,i Derguari i All-llahut dhe ata qe jane me te,jane te ashper ndaj mohuesve dhe te meshirshem ndaj njeri-tjetrit."(El-Fet'h:29)

  Duhet te dihet se muslimani ka meshire jo vetem per te gjithe njerezit pa perjashtim,por akoma me gjere,meshira e tij perfshine te gjitha krijesat e All-llahut,patjeter edhe kafshet.

  Ebu Hurejreh tregon se i Derguari i All-llahut ka thene:

  "Nje burre po udhetonte dhe ne rruge e morri shume etja;ai gjeti nje pus,zbriti ne pus,piu uje dhe doli.
  Kur doli pa se nje qen nga etja e madhe po hante pluhur,atehere burri tha:etja e ka zene kaq shume kete qen,ashtu sic me kishte zene edhe mua me pare;zbriti perseri brenda ne pus,mbushi kepucen e tij me uje dhe e mbajti me goje,derisa u ngjit lart,i dha qenit te pinte,falenderoi All-llahun dhe All-llahu per kete i fali atij mekatet?

  I thane:O i Derguar i All-llahut:Edhe per kafshet kemi ne shperblim?
  Profeti alejhis-selam tha:Per cdo kafshe te gjalle ka shperblim".

  Marre nga libri "Morali yne"
  Dr.Muhammed Rebi'Muhammed Xheuher

   Current date/time is Tue Apr 24, 2018 5:57 pm