Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

Registration Agreement Terms

In order to proceed, you must agree to the following:

Forum Terms of service

The moderators of this forum will try hard to edit or remove reprehensible messages as soon as possible. However, it is impossible for them to review all the messages. You thus admit that all the messages posted on this forum express the sight and opinion of their respective authors and not those of the moderators or the Webmaster (except messages posted by them) and consequently, they cannot be held responsible of the discussions.

This forum uses cookies to store information on your computer. These cookies will not contain any personal information; they are only used to improve comfort while browsing. The address e-mail is only used in order to confirm the details of your registration as your password (and also to send you back your password if you forget it).

- Aggressive or slanderous messages, as well as personal insults and critics, the coarseness and vulgarities, and more generally any message contravening the French laws are prohibited.
- Messages who promote - or evoke - illegal practices are prohibited.
- If you post informations which come from another site
, look first if the site in question doesn't forbid it. Show the address of the site in question in order to respect the work of their administrators!
- Please post your messages only once. The repetitions are unpleasant and useless!
- Please make an effort on grammar and spelling. SMS-style language (ex: r u sk8ing?) is not advised!

Any message contravening the listing above will be edited or removed without additional notice or justification within deadlines which will depend on the availability of the moderators. Any abuse will involve the cancellation of the registration. Internet is neither an anonymous space, nor a space of no-right! We reserve ourselves the possibility of informing your access provider and/or the legal authorities of any malevolent behavior. An IP address of each poster is recorded in order to help us to make you respect these conditions.

By clicking on " I agree to these terms " below:
- You acknowledge to have fully read these current rules;
- You commit yourself to respect unreservedly these current rules;
- You grant the moderators of this forum the right to delete, move or edit any discussion subject at any moment.
Mirëserdhët në Peqani FORUM! Regjistrimi në forumin Peqani është falas. Pasi që jeni regjistruar në forum ju i pranoni rregullat dhe rregulloren e forumit. Është detyra jonë që ta kontrollojmë forumin dhe ta mirëmbajmë. Thyerja e rregullave mund të sjellë deri tek largimi i anëtarëve nga forumi. Të gjitha vendimet e Administratorëve dhe Moderatorëve janë përfundimtare. Ky është një forum privat dhe gjuha Shqipe është gjuha që duhet të përdoret në forum. Rregullat kryesore të forumit. 1. Sjellja shoqërore Asnjë shkrim me përmbajtje raciste, nacionaliste apo fyese nuk do të tolerohet. Të gjitha shkrimet e tilla do të fshihen pa paralajmërim. Këtu bëjnë pjesë edhe fotografitë me përmbajtje të papranueshme. Kërcënimet ndaj anëtarëve të tjerë nuk do të tolerohen. Ju jeni i mirëseardhur që të shprehni mendimet tuaj dhe të sfidoni të tjerët me mendimet apo opinionet tuaja, por në mënyrë të rrespektueshme dhe pa e fyer askë. Fyerja e anëtarëve mund të sjellë deri te përjashtimi i anëtarit. 2. Përsëritja e temave Mos hapni tema të njejta në shumë rubrika njëkohësisht. Para se të hapni një temë shikoni se a egziston ajo temv në Forum. Temat e përsëritura do të fshihen dhe do të nuk do të fshihet ajo e cila është hapur në rubrikën përkatëse. Ju lusim që gjatë hapjes së temave të hapni temat në rubrikat përkatëse. 3. Logo personale (Avatar) dhe Firma (Signature) Logo personale nuk duhet të jetë më e madhe se 120x120 piksela. Firma juaj nuk duhet të përmbajë imazhe më të mëdha se 350x120 piksela apo nuk duhet t'i kalojë 3 rreshta me 200 simbole. Në firmën tuaj nuk duhet të ketë linqe të faqeve tjera. Administratori ka të drejtë të fshijë logon tuaj personale apo firmën nëse nuk është në pajtim me Rregulloren e Forumit. 4. Gjuha e Forumit Forumi i peqani.com është forum në gjuhën shqipe dhe të gjitha postimet në forum duhet të bëhen në gjuhën shqipe, përveç citimeve, teksteve të këngëve, termave internacional, etj. Në forum të përdoren sa më pak lokalizmat dhe të mundohemi të shkruajmë me gjuhë sa më të pastër. 5. SPAM, Marketing Mundohuni që përgjigjet në tema të jenë kuptimplota, mos të përmbajnë vetëm një emotikon apo një fjalë. Sa më shumë që të diskutojmë pasurojmë edhe dijen tonë dhe të tjerëve. Mos bëni postime ku i ftoni anëtarët e forumit që të vizitojnë faqe të tjera për qëllime komerciale (si p.sh webfaqe personale, të kompanive). Reklamimi i faqeve të tjera në Forum ndalhet. Postime të cilat përmbajnë marketing të ndonjë shërbimi apo produkti do të fshihen. Në Forum ndalohet shkruarja me SHKRONJA TË MËDHA (CAPS LOCK). 6. Identitetet e dyfishta Nëse zbulojmë se ndonjë anëtarë po përdorë dy apo më shumë emra në forum do të përjashtohet nga forumi, posaçërisht nëse paraqitet në gjini të ndryshme. 7. MSN style Mundohuni që të mos aplikoni "MSN Style" në forum. MSN Style do të thotë bisedat në mes dy anëtarëve në stilin e mesengjerit. Këto diskutime muund t'i bëni në temën përkatëse, Chit-Chat. 8. Moderatorët Moderatorë kanë të drejtë të bëhen anëtarët e rregullt të cilët kanë një numër të konsiderueshëm të postimeve. Poashtu për të qenë Moderatorë, anëtari i forumit nuk duhet të ketë pranuar vërejtje paraprakisht nga Admin/Mod të forumit. Për t'u bërë Moderator ju duhet të parashtroni kërkesën tek Administratori i forumit dhe ne brenda një kohe të shkurtër do t'ju kthejmë përgjegje. Administratorët/Moderatorët kanë për detyrë që të mirëmbajnë punën e forumit. Ata nuk janë kundër askujt personalisht dhe nëse ndonjëherë ju fshihet postimi mos mendoni se Admin/Mod ka diçka personale kundër jush. 9. Editimi i postimeve Administratorët/Moderatorët kanë të drejtë të editojnë apo fshijnë postimet tuaja nga forumi nëse janë në kundrshtim me Rregulloren e Forumit. Nëse mendoni se iu është bërë e padrejtë në fshirjen apo editimin e postimeve ju lutem kontaktoni Administratorin e Forumit. Stafi i peqani forum mbanë të drejtën për të ndryshuar Rregulloren e Forumit në çdo kohë. Diskutim të këndshëm në Peqani FORUM
I Agree to these terms I do not agree to these terms
Current date/time is Tue Mar 20, 2018 12:21 am